SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

SOS Детски център „Дренчета“

SOS Детски център „Дренчета“

Ние, от 经典老虎机 SOS Детски селища България, работим със семейства, общности и партньори, за да гарантираме, че всяко дете има достъп до образование и обучение, които отговарят на индивидуалните нужди и обстоятелства и помагат на децата да развият своя потенциал. Водени от мисията ни всяко дете да расте в среда на любов и равни шансове за реализация и от желание да подкрепим местната общност и нуждата от детско заведение, вложихме много любов и старание и създадохме SOS Детски център за ранно учене и развитие „Дренчета“ в с. Дрен.

Центърът предоставя дневна грижа за деца на възраст от 2 години до постъпване в първи клас и отвори врати на 7 март 2022 г.

Центърът е уникално място за отглеждане, възпитание и обучение на децата. Разположен е в самото SOS детско селище, сред чист планински въздух и красивата природа на с. Дрен, в полите на Верила. Сградата е специално построена, обзаведена качествено и с всичко необходимо за комфорта и доброто развитие на малчуганите.

Екипът от професионалисти, отдадени на децата, работи за разгръщане на талантите и заложбите на всяко дете. Заниманията се провеждат по образователни направления, определени в държавния образователен стандарт за предучилищно образование, като акцентът е поставен върху изобразителните изкуства и движението сред природата.

Центърът предлага на малчуганите вкусна и здравословна храна, качествени грижи, забавни дейности и много игри на открито. Заниманията с децата се провеждат в малки групи и са съобразени с индивидуалните нужди на всяко дете. Споделяйки политиката на международната организация SOS Children’s Villages International, нашите педагози прилагат холистичен подход към образованието на децата, насочен към подкрепа на индивидуалните възможности на всяко дете.

Във ваканционните дни, SOS Центърът предлага и „Лятна академия за деца“ с развиващи творчески дейности и занимания в областта на изкуството и спорта. Веселите игри на открито са задължителни!

За запитвания за свободни места и прием на дете, моля попълнете формуляра и го изпратете на: drentcheta.center@sosbg.org

За контакти: Антония Тилкова, мобилен 0889 82 61 82 и на drentcheta.center@sosbg.org